Zbigniew Stryj  49 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (3)
Data urodzenia:02 styczeń 1968
Miejsce urodzenia:Zabrze, Polska
O sobie (1)
Polski aktor filmowy i teatralny. Występuje w Teatrze Nowym w Zabrzu. Pracuje również jako reżyser. 12 listopada 2006 roku odbyła się premiera jego sztuki pt. Draka w tropikach ptaka i słonika. Jest to przedstawienie przeznaczone dla dzieci. Zbigniew Stryj jest absolwentem I Liceum Ogólnokształcącego w Zabrzu. Laureat nagrody dla najlepszego ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Gwiazdy6.0Trener niemiecki
2016Konwój7.3Chudy
Prosta historia o morderstwie0.0Ojciec Izy
Sługi boże8.5Inspektor Konarski
2015Karbala7.4Generał Dąbek
Karbala7.4Generał Dąbek
2014Jack Strong6.6Skalski
2012Drogówka4.2Policjant z Częstochowy
2010Lincz0.0Policjant Jurecki
2008Drzazgi3.5Szwagier Bartka
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Na noże10.0Tomasz
2012Krew z krwi4.6Marek Majewski, mąż Carmen
Prawo Agaty4.0Artur Matysek, ojciec Staszka (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.1Juliusz Wroński (gościnnie)
2010Hotel 524.6Mariusz Lipski, ojciec Natalii (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.