Zack Snyder

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (7)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Wonder Woman6.4(producent)
2016Legion samobójców
Suicide Squad
9.2(producent wykonawczy)
2014300: Początek imperium
300: Rise of an Empire
6.7(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2014300: Początek imperium
300: Rise of an Empire
6.7
20063002.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
0.0
2016Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Batman v Superman: Dawn of Justice
4.8
2013Człowiek ze stali
Man of Steel
2.0
20063002.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Wonder Woman6.4(materiały do scenariusza, historia)
2016Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Batman v Superman: Dawn of Justice
4.8(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.