Wim Wenders

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Sól ziemi
Le sel de la terre
6.8(narrator)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Piękne dni
The Beautiful Days of Aranjuez
0.0(producent)
2015Ostatnie tango
Un tango más
2.0(producent wykonawczy)
2014Sól ziemi
Le sel de la terre
6.8(producent wykonawczy)
2011Pina0.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Piękne dni
The Beautiful Days of Aranjuez
0.0
2014Sól ziemi
Le sel de la terre
6.8
2011Pina0.0
1999Buena Vista Social Club0.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016Piękne dni
The Beautiful Days of Aranjuez
0.0
2015Every Thing Will Be Fine8.0
2014Sól ziemi
Le sel de la terre
6.8
2011Pina0.0
1999Buena Vista Social Club0.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011The Story of Film - Odyseja filmowa
The Story of Film: An Odyssey
0.0(on sam)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.