Will Arnett  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1.3 (3)
Data urodzenia:04 maj 1970
Miejsce urodzenia:Toronto, Kanada
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
6.0Vernon Fenwick
2014Wojownicze żółwie ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
8.4Vernon Fenwick
2009Załoga G
G-Force
0.0Kip Killian
2008Rocker
Rocker, The
2.6Lex
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Gang Wiewióra 2
The Nut Job 2: Nutty by Nature
5.0Surly (głos)
LEGO® BATMAN: FILM
The Lego Batman Movie
7.4Bruce Wayne / Batman (głos)
2014LEGO® PRZYGODA
Lego: The Movie
6.5Batman / Bruce Wayne (głos)
Gang Wiewióra
The Nut Job
10.0Surly (głos)
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
6.7Pan Perkins (głos)
2006Epoka lodowcowa 2: Odwilż
Ice Age 2: The Meltdown
4.0Samotny sęp (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.