Steve Carell  55 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (14)
Wywiady
Newsy (10)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.7 (6)
Data urodzenia:16 sierpień 1962
Miejsce urodzenia:USA
O sobie (1)
Jeden z bardziej znanych amerykańskich, komediowych aktorów filmowych jak i telewizyjnych. Zasłynął z ról w filmach "Evan Wszechmogący" czy "40-letni Prawiczek". ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Battle of the Sexes0.0Bobby Riggs
2016Śmietanka towarzyska
Café Society
6.3Phil Stern
2015Big Short
The Big Short
4.2Mark Baum
2014Foxcatcher3.5John du Pont
2013Najlepsze najgorsze wakacje
The Way, Way Back
6.0Trent
2012Dwoje do poprawki
Hope Springs
9.0Dr Feld
Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
5.0Dodge
2011Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love
0.0Cal Weaver
2008Dorwać Smarta
Get Smart
2.3Maxwell Smart
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Gru, Dru i Minionki
Despicable Me 3
9.0Gru/Dru (głos)
2015Minionki
The Minions
8.7Gru (głos)
2013Minionki rozrabiają
Despicable Me 2
7.0Gru (głos)
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
6.7Gru (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2011Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love
0.0(producent)
Pełna filmografia
Komentarze: (1)  Rozwiń by komentować


avatar
xxx  (2017-01-29 02:00:15)
Świetny aktor. Uwielbiam każdy film, w którym gra. To jak gra, jest po prostu nie do opisania.. Cudowny człowiek. ❤