Salma Hayek

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Bodyguard Zawodowiec
The Hitman's Bodyguard
7.0Sonia Kincaid
How to Be a Latin Lover0.0Sara
2015Pentameron
Il racconto dei racconti
5.3Królowa Longtrellis
2014Muppety: Poza prawem
Muppets Most Wanted
6.7
2013Jeszcze większe dzieci
Grown Ups 2
2.0Roxanne Chase-Feder
2012Savages: ponad bezprawiem
Savages
0.0Elena
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2016Sausage Party6.9Teresa (głos)
2012Piraci!
The Pirates! Band of Misfits
3.0Szkarłatna Liz (głos)
2011Kot w butach
Puss in Boots
4.0Kitty (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.