Piotr Adamczyk  45 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.4 (5)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Dywizjon 3030.0Witold Urbanowicz
2016Jestem mordercą9.8Major Aleksander Stępski
Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5Stanisław Wisłocki
2015Listy do M. 28.0Szczepan Lisiecki
Słaba płeć?10.0
2013Tajemnica Westerplatte6.0Kapitan Mieczysław Słaby, lekarz
Wkręceni5.8Franek Szpak "Franczesko"
2012Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć5.7Młody Hermann Brunner
Bitwa pod Wiedniem
September Eleven 1683
5.8Leopold I Habsburg
2011Listy do M.7.2Szczepan Lisiecki
2010Nie ten człowiek5.0Służący barona
2008Kierowca
Limo driver
1.7Mecenas
2002Kariera Nikosia Dyzmy2.8Lektor angielskiego
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017Zając Max ratuje Wielkanoc
Die Häschenschule
6.7Max (polski dubbing)
Zając Max ratuje Wielkanoc
Die Häschenschule
6.7Max (polski dubbing)
2015Ant-Man7.7Scott Lang / Ant-Man (polski dubbing)
Mały Książę
Le petit prince
6.0Próżny / Policjant z korpoplanety (polski dubbing)
2014Asteriks i Obeliks: Osiedle bogów
Astérix: Le domaine des dieux
0.0Miniminus (polski dubbing)
2012Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta
Las Aventuras de Tadeo Jones
0.0Tedi (polski dubbing)
2011Auta 2
Cars 2
4.7Zygzak McQueen (polski dubbing)
2009Noc w muzeum 2
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2.3Larry Daley (polski dubbing)
2008Mów mi Dave
Meet Dave
2.0Dave / Kapitan (polski dubbing)
Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Melman, Żyrafa (polski dubbing)
Opowieści na dobranoc
Bedtime Stories
2.3Skeeter Bronson (polski dubbing)
2006Noc w muzeum
Night at the Museum
5.2Larry Daley (polski dubbing)
2005Madagaskar
Madagascar
0.0Melman, Żyrafa (polski dubbing)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2008Kierowca
Limo driver
1.7(współproducent)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Przepis na życie0.0Andrzej Zawadzki
2008Czas honoru4.5Obersturmbannführer Lars Rainer
1999Na dobre i na złe5.0Doktor Jerzy Kozerski, prezes koncernu farmaceutycznego, szef Małgorzaty Donovan (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.