Michał Kwieciński

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6 (5)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Bodo6.0(producent wykonawczy)
2016Powidoki6.9(producent)
2014Miasto 449.6(producent)
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6(producent)
2011Bez wstydu0.0(producent)
2009Tatarak
Sweet Rush
3.2(producent)
2008Drzazgi3.5(producent)
2007Katyń7.0(producent)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Bodo6.0
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Belle Epoque6.8
Niania w wielkim mieście4.4(producent)
2015Mąż czy nie mąż0.0producent wykonawczy
2014O mnie się nie martw6.9(producent wykonawczy)
20132XL1.0(producent wykonawczy)
2012Misja Afganistan1.0(producent)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.