Matthew McConaughey  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (29)
Wywiady
Newsy (8)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (6)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (2)
Data urodzenia:04 listopad 1969
Miejsce urodzenia:Uvalde, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor, reżyser, scenarzysta i producent filmowy. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Mroczna wieża
The Dark Tower
0.0Człowiek w czerni
2016Gold5.5Kenny Wells
2015The Sea of Trees0.0Arthur Brennan
2014Interstellar9.5Cooper
2013Wilk z Wall Street
The Wolf of Wall Street
6.3Mark Hanna
Witaj w klubie
Dallas Buyers Club
5.5Ron Woodroof
2012Magic Mike4.7Dallas
Uciekinier
Mud
2.0Mud
Pokusa
The Paperboy
2.0Ward Jansen
2009Duchy moich byłych
Ghosts of Girlfriends Past, The
1.0Connor Mead
2008Jaja w tropikach
Tropic Thunder
2.0Rick Peck
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2016Sing9.0Buster Moon (głos)
Kubo i dwie struny
Kubo and the Two Strings
8.2Żuk (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Gold5.5(producent)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.