Kazimierz Mazur

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:Wołomin, Polska
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Bodo6.0Facet od piachu
2016Zaćma10.0Szeregowy MO
2015Karbala7.4Łącznościowiec Łucki
Karbala7.4Łącznościowiec Łucki
2013Tajemnica Westerplatte6.0
2012Yuma10.0Rysio
2011Księstwo2.4Trener
1991Rozmowy kontrolowane0.0Żołnierz patrolujący Plac Trzech Krzyży w sylwestra
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Blondynka4.3Chłop z buhajem (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Paweł / Pracownik Klubu Wspinaczkowego (gościnnie)
Ojciec Mateusz6.0Nogaj, ojciec Joanny (gościnnie)
Czas honoru4.5Niemiec zabity przez Rainera (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.0Tomasz Wiśniewski
2003Na Wspólnej4.0Kamil Hoffer, syn Romana
1999Na dobre i na złe5.0Tęczkiewicz, kandydat na rezydenta interny (gościnnie)
Na dobre i na złe5.0Grzelak, sąsiad Pawicy / Kierowca / Daniel Cieplak (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.