Katie Dippold

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Babskie wakacje
Snatched
7.5Kupująca
2015Agentka
Spy
8.0Katherine
2013Gorący towar
The Heat
9.0Pielęgniarka na ostrym dyżurze
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Ghostbusters. Pogromcy duchów
Ghostbusters
5.3(współproducent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Babskie wakacje
Snatched
7.5
2016Ghostbusters. Pogromcy duchów
Ghostbusters
5.3
2013Gorący towar
The Heat
9.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.