Kari Wahlgren  40 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:1977
Miejsce urodzenia:Hoisington, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Gang Wiewióra 2
The Nut Job 2: Nutty by Nature
5.0Jamie (głos)
2016Batman: Zabójczy żart
Batman: The Killing Joke
5.7Dziewczyna na telefon (głos)
2014Samoloty 2
Planes: Fire & Rescue
9.5Patch (głos)
2013Samoloty
Planes
6.3(różne głosy)
2008Piorun
Bolt
3.3Mindi (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.