Joseph Kosinski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2013Niepamięć
Oblivion
5.5(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2013Niepamięć
Oblivion
5.5
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Top Gun: Maverick0.0
2017Only the Brave0.0
2013Niepamięć
Oblivion
5.5
2010Tron: dziedzictwo
Tron Legacy
3.3
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2013Niepamięć
Oblivion
5.5(komiks)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.