Jakub Wesołowski  32 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:02 lipiec 1985
Miejsce urodzenia:Warszawa, Polska
O sobie (1)
Aktor filmowy, prezenter telewizyjny i dziennikarz. Telewidzowie kojarzą go z serialu TVN Na Wspólnej jako Igora Nowaka, syna Ewy i Leszka. Pierwszym doświadczeniem na dużym ekranie była nieduża rola Wojtka, dostawcy jedzenia w komedii romantycznej Dlaczego nie!. Przez pięć lat grał również w klubie K.KS. Drukarz. Brał również udział w ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Tajemnica Westerplatte6.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Strażacy7.3kapitan Rafał Borycki
2011Komisarz Alex5.1Komisarz Marek Bromski
2008Czas honoru4.5Michał Konarski
2003Na Wspólnej4.0Igor Nowak, syn Ewy i Leszka
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.