Doug Liman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Jason Bourne4.5(producent wykonawczy)
2014Na skraju jutra
Edge of Tomorrow
5.0(producent wykonawczy)
2007Ultimatum Bourne'a
The Bourne Ultimatum
0.0(producent wykonawczy)
2004Krucjata Bourne'a
The Bourne Supremacy
3.7(producent wykonawczy)
2002Tożsamość Bourne'a
The Bourne Identity
10.0(producent)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Barry Seal: Król przemytu
American Made
0.0
2014Na skraju jutra
Edge of Tomorrow
5.0
2002Tożsamość Bourne'a
The Bourne Identity
10.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.