Cinco Paul

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
7.3(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Gru, Dru i Minionki
Despicable Me 3
9.0
2016Sekretne życie zwierzaków domowych
The Secret Life of Pets
6.4
2013Minionki rozrabiają
Despicable Me 2
7.0
2012Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
7.3
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
6.7
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Gru, Dru i Minionki
Despicable Me 3
9.0(postacie)
2015Minionki
The Minions
8.7(postacie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.