Christopher Nolan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (5)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (19)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (3)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Dunkierka
Dunkirk
9.3(producent)
2016Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Batman v Superman: Dawn of Justice
4.8(producent wykonawczy)
2014Interstellar9.5(producent)
Transcendencja
Transcendence
6.2(producent wykonawczy)
2013Człowiek ze stali
Man of Steel
2.0(producent)
2012Mroczny Rycerz powstaje
The Dark Knight Rises
8.0(producent)
2008Mroczny rycerz
The Dark Knight
3.2(producent)
2006Prestiż
The Prestige
6.5(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Dunkierka
Dunkirk
9.3
2014Interstellar9.5
2012Mroczny Rycerz powstaje
The Dark Knight Rises
8.0
2010Incepcja
Inception
3.7
2008Mroczny rycerz
The Dark Knight
3.2
2006Prestiż
The Prestige
6.5
2005Batman - Początek
Batman Begins
4.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.