Chris Evans  36 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (43)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:13 czerwiec 1981
Miejsce urodzenia:Sudbury, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor filmowy, najbardziej znany z ról w filmach: To nie jest kolejna komedia dla kretynów, Komórka, Królowie ulicy i Fantastyczna Czwórka jako Johnny Storm / Ludzka Pochodnia.Ma włoskie i irlandzkie pochodzenie. Przyszedł na świat w rodzinie rzymskokatolickiej jako syn stomatologa Bob Evansa i tancerki Lisy, ma starszą siostrę Carly, ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Obdarowani
Gifted
9.0Frank Adler
2016Kapitan Ameryka: wojna bohaterów
Captain America: Civil War
8.8Steve Rogers / Kapitan Ameryka
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5Steve Rogers / Kapitan Ameryka
2014Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz
Captain America: The Winter Soldier
8.0Steve Rogers / Kapitan Ameryka
2013Thor: Mroczny świat
Thor: The Dark World
3.5Kapitan Ameryka
(niewymieniony w czołówce)
Snowpiercer: Arka przyszłości
Snowpiercer
10.0Curtis
2012Avengers
The Avengers
3.6Steve Rogers / Kapitan Ameryka
2011Ilu miałaś facetów?
What's Your Number?
5.0Colin Shea
Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
0.0Steve Rogers / Kapitan Ameryka
2008Królowie ulicy
Street Kings
8.0Detektyw Paul Diskant
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.