Carlos Saldanha

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2012Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
Ice Age: Continental Drift
2.8Egbert / Yoko (głos)
2011Rio5.0Kelner (głos)
2009Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
1.0Dzieci Dinozaury / Ptak nielot (różne głosy)
2006Epoka lodowcowa 2: Odwilż
Ice Age 2: The Meltdown
4.0Dodo (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2016Epoka lodowcowa 5: Mocne uderzenie
Ice Age: Collision Course
4.6(producent) (producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2014Rio, I Love You
Rio, Eu Te Amo
9.5"Pas de Deux"
Rio 21.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Fernando
The Story of Ferdinand
0.0
2014Rio, I Love You
Rio, Eu Te Amo
9.5"Pas de Deux" (reżyser segmentu)
Rio 21.0
2011Rio5.0
2009Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
1.0
2006Epoka lodowcowa 2: Odwilż
Ice Age 2: The Meltdown
4.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2014Rio 21.0(postacie)
2011Rio5.0(materiały do scenariusza, historia)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.