Bryan Fuller

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Magia kłamstwa
Lie to Me
4.7Lester Lurie (gościnnie)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Star Trek: Discovery0.0(producent wykonawczy)
American Gods5.2(producent wykonawczy)
2013Hannibal7.8(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Star Trek: Discovery0.0
American Gods5.2
2013Hannibal7.8(twórca serialu)
2006Herosi
Heroes
4.4
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.