Anna Korcz

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Komisarz Alex5.1Izabela Starzyńska (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Adrianna Grabek (gościnnie)
2003Na Wspólnej4.0Izabela Brzozowska
1999Na dobre i na złe5.0Iza, żona Igora (gościnnie)
1997Klan6.5Ilona Gorska, projektantka mody (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.