Anders Thomas Jensen

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Mroczna wieża
The Dark Tower
0.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Mroczna wieża
The Dark Tower
0.0
2015Wszystkowidząca
Skammerens datter
4.3
2014Druga szansa
En chance til
4.0
2012Wesele w Sorrento
Den skaldede frisor
5.5
2010W lepszym świecie
Haevnen
3.5
2008Księżna
Duchess, The
2.9
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2009Bracia
Brothers
4.0oryginalny scenariusz
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.