Agnieszka Glińska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Katyń7.0Dyrektorka gimnazjum, siostra porucznika Piotra Baszkowskiego
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016#WSZYSTKOGRA2.5
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016#WSZYSTKOGRA2.5
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2016Światło i cień
Tereddut: Clair-Obscur
5.9
Komunia10.0
201511 minut0.0
Intruz
The Here After
0.0
2014Polskie gówno10.0
Difret0.0
2012Sekrety miłości0.0
Yuma10.0
2011Kret3.8
2008Kierowca
Limo driver
1.7
2007Taxi A6.8
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.